Antena 3 CNN Actualitate Deţinut mort după ce a fost lovit cu un scaun în cap de colegul de celulă, infractor periculos

Deţinut mort după ce a fost lovit cu un scaun în cap de colegul de celulă, infractor periculos

Deţinut mort după ce a fost lovit cu un scaun în cap de colegul de celulă, infractor periculos
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Iun 2012   •   15:42

Un deţinut de la Penitenciarul Mărgineni, judeţul Dâmboviţa, a murit, marţi, la spital după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg de celulă, agresorul fiind un infractor periculos, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, agresorul este Eugen Galeş, bărbatul carte a evadat în martie 2011 din Judecătoria Moreni, fiind prins după o lună într-o pădure.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni, cei doi deţinuţi erau clasificaţi în categoria celor care prezintă risc pentru siguranţa locului de deţinere, victima, un bărbat de 31 de ani, fiind închis pe viaţă pentru două omoruri.

De asemenea, agresorul are o condamnare pentru violare de domiciliu, iar în 2011 a fost trimis în judecată pentru comiterea a două crime.
   
Între cei doi exista un conflict mai vechi, iar în 21 mai Eugen Galeş l-a lovit cu un scaun de lemn în cap pe celălalt bărbat.  Victima a fost internată în comă, cu capul zdrobit, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.  
   
Ulterior, pacientul a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde a decedat.
   
Galeş, în vârstă de 40 de ani, din judeţul Buzău, este condamnat la trei ani şi patru luni pentru vătămare corporală şi se afla la Penitenciarul Mărgineni din aprilie 2010. De asemenea, în iulie 2011, bărbatul a fost trimis în judecată pentru comiterea a două crime, în aprilie 2010, în comuna buzoiană Năieni.

×
Subiecte în articol: deținuti omor Dambovita agresor penitenciar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close