Antena 3 CNN Actualitate Deținuții din penitenciarul Rahova mănâncă mai bine decât mulți români. S-a aflat ce au în meniu criminalii

Deținuții din penitenciarul Rahova mănâncă mai bine decât mulți români. S-a aflat ce au în meniu criminalii

După condamnările răsunătoare ale fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea și a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, Penitenciarul Rahova a revenit în atenția românilor.

Deținuții din penitenciarul Rahova mănâncă mai bine decât mulți români. S-a aflat ce au în meniu criminalii
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    25 Iun 2020   •   19:10

Viața după gratii nu e deloc ușoară, iar totul se petrece după un program strict. Prima masa a zilei are loc la doar jumătate de oră după deșteptare, adică la 5.30. De la 6.00 este program liber pentru activități sau școală.

La ora 12:00 are loc masa de prânz, după care deținuții au din nou o oră de activități, înainte de două ore de plimbare în aer liber. La penitenciarul Rahova, masa de seară este programată la 17:30, urmând ca la ora 19:00  să aibă loc apelul de seară. Stingerea se dă la ora 22:00.

Ce mănâncă deținuții la Penitenciarul Rahova

Deținuții de la Penitenciarul Rahova au parte la masă de un regim hipercaloric. Meniul conține ciorbă de fasole cu jumări şi pilaf cu carne de porc la prânz și tocană cu slănină, seara.

Conducerea penitenciarului ține cont și de religie, așa că meniul poate să difere pentru anumiți deținuți. Musulmanii au parte de carne de vacuță. Și cei cu diverse afecțiuni, precum problemele cardiace, hepatice sau gastrite au mâncare potrivit necesităților lor: Aceștia pot primi griș cu lapte și măr.

×
Subiecte în articol: penitenciar rahova
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close