Antena 3 CNN Actualitate Soarta alegerilor parlamentare, scrisă în astre. Dezideriu: E posibil să se schimbe data lor

Soarta alegerilor parlamentare, scrisă în astre. Dezideriu: E posibil să se schimbe data lor

Cel mai posibil, se va schimba data alegerilor parlamentare, afirmă consultantul în astrologie Dezideriu. Acesta a explicat, sâmbătă, în emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, că urmează o periadă cu multe schimbări.

Soarta alegerilor parlamentare, scrisă în astre. Dezideriu: E posibil să se schimbe data lor
Sursa foto: Facebook/ Dezideriu
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   17:28

"Urmează destul de multe schimbări, doar că teoria spune să nu faci chestii fundamental diferite în perioada aceasta. S-ar putea să nu aibă nicio legătura teoria pe care o știu eu cu practica pentru că s-a demonstrat de mai multe ori și în logica acestor alegeri care urmează răspunsul corect este 'nu știu'.

A fost situația de la începutul săptămânii cu raportarea cazurilor de COVID - îmi aduc aminte că a fost o situație destul de încurcată apropo de la ce ne raportăm noi, cifrele acelea însemnând rezidenți în București... s-ar putea să vedem același lucru în continuare și pe această temă.

De unde lucrurile erau bine bătute în cuie, erau destul de clare apropo de data alegerilor, înțeleg că acum nu mai sunt atât de clare și din nou s-ar putea, indiferent de ce spun eu acum, să ne trezim peste câteva zile că este iarăși dată peste cap data alegerilor. Altfel, pur teoretic la nivel de legendă, cel mai posibil se va schimba data alegerilor. E o teorie, nu o probabilitate", a spus Dezideriu.

×
Subiecte în articol: dezideriu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close