Antena 3 Actualitate Dialogul halucinant dintre polițistul de la 112 și Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

Dialogul halucinant dintre polițistul de la 112 și Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

29 Iul 2019   •   21:52
Dialogul halucinant dintre polițistul de la 112 și Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”
Sursa foto: Foto: Facebook

Dialog năucitor între Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani din Caracal omorâtă de Gheorghe Dincă, și polițistul de la 112, acolo unde aceasta a sunat pentru a anunța că a fost răpită și violată. Polițistul a luat-o pur și simplu peste picior, arată conversația obținută de Antena 3.

Potrivit surselor judiciare, după o oră de la această discuție, polițistul care a preluat apelul Alexandrei a sunat la STS ca să întrebe cum se face localizarea pentru că el nu știa.

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat.

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Citește și Polițistul care a vorbit cu Alexandra la telefon rupe tăcerea: "Nu mă simt deloc vinovat la treaba asta! Mi-a spus că a fost violată"

Citește și: Șase întrebări la care autoritățile refuză să răspundă în cazul crimelor din Caracal

Citește și: Presupusul criminal din Caracal, gest bizar la nunta fiicei lui - FOTO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close