Antena 3 CNN Actualitate Director medical Braşov: Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

Director medical Braşov: Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina

Director medical Braşov: Huidu a spus că din cauza condiţiilor meteo nu a mai putut controla maşina
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Oct 2011   •   17:15

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat, luni, că Şerban Huidu le-a explicat medicilor că accidentul s-a petrecut în condiţiile în care "din cauza modificărilor climaterice" nu a mai putut controla maşina.
   
"Ne-a spus că din cauza modificărilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens şi s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă.
   
Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.
   
În urma accidentului şi-au pierdut viaţa totuşi cei trei ocupanţi ai Daciei, iar realizatorul TV, împreună cu soţia şi bona copiilor săi şi copii săi, au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov. Duminică seară, copiii familiei Huidu au fost externaţi.
   
În cursul zilei de luni, Huidu, soţia sa şi bona copiilor au fost transferaţi la un spital din Bucureşti.

Întrebat cum a explicat Huidu faptul că a cerut să fie internat la Spitalul Universitar Bucureşti, Albotă a spus: "Nu aş putea să vă dau explicaţia aceasta, cert este că soţia sa şi bona copiilor au nevoie să fie spitalizate".

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close