Antena 3 CNN Actualitate Directorul Poștei Române, reacție la inaugurarea unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu: ”Evident că este deplasat un covor roșu”

Directorul Poștei Române, reacție la inaugurarea unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu: ”Evident că este deplasat un covor roșu”

Directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a declarat pentru Antena 3 că festivitatea de inaugurare a unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu este ”un eveniment pentru comunitate”, după ce în ultimii 15 ani angajații au lucrat în condiții insalubre.

Directorul Poștei Române, reacție la inaugurarea unui oficiu din Târgu Mureș cu sobor de preoți și covor roșu: ”Evident că este deplasat un covor roșu”
Sursa foto: Mures.ro
de Adelina Miron    |    21 Mai 2021   •   17:46

”Inaugurarea oficiului poștal din Târgu Mureș este un eveniment pentru comunitate. Acolo își desfășoară activitatea 43 de oameni care în ultimii 15 ani au stat în condiții insalubre.”, a explicat directorul general al Poștei Române. 

Întrebat dacă covorul roșu a fost pregătit special pentru el, Horia Grigorescu a oferit un răspuns negativ și a precizat că gestul a fost făcut pentru invitații festivității și pentru comunitate.

”A fost un eveniment organizat pentru invitații pe care i-am avut acolo, pentru oamenii din comunitate, pentru preoții care au participat la inaugurare pentru că asta a fost credința colegilor. Faptul că este o casă nouă pentru 43 de oameni care își desfășoară activitatea acolo, pentru 50.000 de clienți și 20.000 de gospodării care sunt deservite acolo.”, a declarat Horia Grigorescu.

Acesta a mai precizat că prezența unui covor roșu la un astfel de eveniment a fost ”deplasată”: 

”Evident că este deplasat un covor roșu, nu pot să vin în fața dumneavoastră o secundă și să spun că este un lucru normal sau natural. Dar, dincolo de asta, eu vreau să mă concentrez pe partea pozitivă.”

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close