Antena 3 CNN Actualitate Directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa: Nu mă aștept să bubuie terasele din 1 iunie. Dechiderea „adevărată”, 15 iunie

Directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa: Nu mă aștept să bubuie terasele din 1 iunie. Dechiderea „adevărată”, 15 iunie

Directorul executiv al Organizației Patronale Mamaia din Constanța, Anca Nedea, spune că nu se așteaptă ca toate terasele „să bubuie” din 1 iunie și că cel mai probabil, dechiderea „adevărată” a sezonului estival va avea loc la 15 iunie.

Directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa: Nu mă aștept să bubuie terasele din 1 iunie. Dechiderea „adevărată”, 15 iunie
Sursa foto: Pixabay.com
29 Mai 2020   •   19:37

Anunţul că se redeschid plajele din 1 iunie a luat prin suprindere mulți operatori de pe litoral. Aceștia așteaptă publicarea ordinului prin care vor fi reglementate măsurile care trebuie luate la plajă sau pe terase.

„Suprinzător, aşa a fost ca în filme. Noi am înaintat toate propunerile noastre, am discutat şi am reacţionat pe drafturile de măsuri pe care le-am văzut, acuma cum au să iasă în variantă finală, şi aseară am văzut tot aşa un draft, cu toţii am trimis din grupurile de lucru, nu ştiu care va fi varianta finală pentru că vedeţi, până nu iese în Monitorul Oficial se poate întâmpla orice”, a declarat directorul executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia Constanţa,  Anca Nedea. 

Aceasta nu se așteaptă ca toate terasele să fie luate cu asalt în 1 iunie și crede că o deschidere „adevărată” a sezonului estival va avea loc în 15 iunie.

„Va fi o săptămână din asta de bâlbâieli din punct de vedere a ceea ce ni se comunică. Nu mă aştept ca la 1 iunie să bubuie toate terasele, să fie totul deschis. Nu e vina noastră dacă nu s-a întâmplat. Hotelurile, v-am zis, au pregătit mai din timp pentru că a fost posibil. Cu terasele în schimb, ştiţi cum e, unii trei zile, unii cinci, unii o săptămână, unii mai mult. O să putem să ne apropiem până pe 15 de o deschidere adevărată a sezonului turistic”, a adăugat Anca Nedea.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că terasele vor fi deschise din 1 iunie.

„E clar că e nevoie de unele măsuri foarte specoiale și ele vor fi comunicate – mesele vor fi la 2 metri, vor putea să stea maxim patru persoane la o masă și lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de cel puțin doi metri între scaunele de plajă”, a declarat președintele României.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: 1 iunie terase Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close