Antena 3 CNN Actualitate Directorul SRI, George Maior, va fi audiat în Comisia pentru Roşia Montană

Directorul SRI, George Maior, va fi audiat în Comisia pentru Roşia Montană

Directorul SRI, George Maior, va fi audiat în Comisia pentru Roşia Montană
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Sep 2013   •   14:30

Directorul SRI, George Maior, va fi audiat luni, în comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii SRI pe subiectul Roşia Montană. Anunţul a fost făcut, vineri, de şeful Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat dacă are informaţii privind existenţa unor interese ale unor grupuri interne sau externe pentru Roşia Montană, Maior a răspuns: "Lucrurile pe care le avem de spus le spunem în comisia de specialitate. Luni vom avea o comisie de control asupra serviciilor pe subiectul Roşia Montană, după aceea vom avea un mesaj".
 
Directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a fost audiat la rândul său, marţi, în Comisia de control parlamentar asupra activităţii SIE.
 
Din 1 septembrie, în centrul Capitalei şi în mai multe oraşe din ţară au loc zilnic proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană. Protestele au început după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, un proiect de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul fiind transmis Parlamentului spre adoptare.
 


 
 

 
 
 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close