Antena 3 Actualitate Directorul SRI, George Maior, va fi audiat în Comisia pentru Roşia Montană

Directorul SRI, George Maior, va fi audiat în Comisia pentru Roşia Montană

de M.Z.    |    27 Sep 2013   •   14:30

Directorul SRI, George Maior, va fi audiat luni, în comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii SRI pe subiectul Roşia Montană. Anunţul a fost făcut, vineri, de şeful Serviciului Român de Informaţii.

Întrebat dacă are informaţii privind existenţa unor interese ale unor grupuri interne sau externe pentru Roşia Montană, Maior a răspuns: "Lucrurile pe care le avem de spus le spunem în comisia de specialitate. Luni vom avea o comisie de control asupra serviciilor pe subiectul Roşia Montană, după aceea vom avea un mesaj".
 
 
Din 1 septembrie, în centrul Capitalei şi în mai multe oraşe din ţară au loc zilnic proteste ale celor care se opun proiectului minier de la Roşia Montană. Protestele au început după ce Guvernul a aprobat, în 27 august, un proiect de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană, documentul fiind transmis Parlamentului spre adoptare.
 


 
 

 
 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close