Antena 3 CNN Actualitate Directorul unei şcoli din Sfântu Gheorghe şi un profesor, cercetaţi pentru lovirea unor elevi

Directorul unei şcoli din Sfântu Gheorghe şi un profesor, cercetaţi pentru lovirea unor elevi

Directorul unei şcoli din Sfântu Gheorghe şi un profesor, cercetaţi pentru lovirea unor elevi
Sursa foto: foto: Intact Images
17 Oct 2013   •   17:12

Din păcate violenţa în şcolile din România nu vine numai din partea elevilor, ci şi din partea profesorilor, cei care ar trebuie să fie un exemplu pentru copii.

Directorul unei şcoli din Sfântu Gheorghe este cercetat de poliţişti după ce a fost reclamat de o femeie că i-ar fi pălmuit fiica de 13 ani, elevă la acea şcoală, conform MEDIAFAX.
   
Potrivit unui comunicat dat publicităţii de IPJ Covasna, o femeie a sesizat telefonic Poliţia din Sfântu Gheorghe, în cursul zilei, deoarece fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost lovită cu palma peste faţă de către directorul unei şcoli din municipiul, unde aceasta este elevă.
   
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin, un caz similar s-a înregistrat şi în comuna Boroşneu Mare, unde un bărbat a sesizat poliţiştii din localitate despre faptul că fiul său, în vârstă de 12 ani, în timp ce se afla la şcoală, în pauză, a fost agresat fizic de cãtre un profesor.
   
"În urma agresiunilor, minorul a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, două-trei zile de îngrijiri medicale, conform documentelor medicale", subliniazã purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna.
   
Potrivit comunicatului, în ambele cazuri semnalate au fost declanşate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
   
Nicoleta Marin a declarat că cercetările sunt în curs de desfăşurarea şi, din acest motiv, numele profesorului, respectiv al directorului sau detalii din anchetă nu pot fi date publicităţii.

×
Subiecte în articol: director profesor sfantu gheorghe lovire
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close