Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Biancăi Drăguşanu şi soţia lui au făcut circ în sala de judecată la procesul de divorţ. "A cerut 50.000 de euro de la mama copiilor lui"

Iubitul Biancăi Drăguşanu şi soţia lui au făcut circ în sala de judecată la procesul de divorţ. "A cerut 50.000 de euro de la mama copiilor lui"

A fost un nou termen la judecătoria Sectorului 6 în procesul de partaj dintre Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăguşanu, şi soţia lui, artista Claudia Pătrăşcanu, fosta membră a trupei Exotic. Cei doi şi-au spălat rufele în public şi în faţa jurnaliştilor, pe treptele tribunalului.

Iubitul Biancăi Drăguşanu şi soţia lui au făcut circ în sala de judecată la procesul de divorţ. "A cerut 50.000 de euro de la mama copiilor lui"
de Georgiana Murgilă    |    21 Ian 2021   •   19:45

Procesul de divorţ dintre Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu şi-a derulat astăzi un nou termen la Judecătoria Sectorului 6. Cei doi s-au acuzat în faţa instanţei ca nu au grijă cum trebuie de copii, că cer prea mult la partaj şi chiar că ar consuma droguri.

"Ca de obicei, Claudia şi avocatele au făcut circ şi încurcă platourile de televiziune cu Instanţa", a spus Gabi Bădălău la ieşirea din Tribunal. La termenul de astăzi, au fost audiaţi mai mulţi martori, de partea Claudiei fiind prietena şi fosta colegă de trupă, Andreea Bănică. Aceasta a decris cum a găsit-o pe Claudia, după o ceartă cu soţul ei. "Era într-o stare deplorabilă, foarte slăbită şi plângea în hohote", a spus Andreea Bănică.

La rândul său, Claudia Pătrăşcanu spune despre soţul ei că s-a comportat urât cu copiii lor, motiv pentru care aceştia nu mai vor să-l vadă.

Copiii nu mai vor să se ducă la el, regret să spun lucrul asta, stând cu valiza acum 2 săptămâni când trebuia să vină să-i ia şi nu a venit, şi vreau să lămuresc lucrul ăsta. Nu a fost prezent la poartă, nu a venit. A cerut 50 de mii de euro de la mine, mama copiiilor lui, a cerut lemnul din casă, patul şi mobila unde dorm copiii", a spus Claudia Pătrăşcanu despre soţul ei Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu a depus mai multe plângeri de ameninţare faţă de soţul ei dar l-a acuzat şi că se droghează. Deşi Bădalau a mers la INML să-şi facă test pentru a demonstra contrariul. Dar soţia nu e încă mulţumită. Gabi Bădălău speră ca procesul să se termine cât mai repede, pentru a se putea căsători cu Bianca Drăguşanu. Şi aceasta are probleme în viaţa personală. Spune că început să primească telefoane de ameninţare. Ultimul a înspăimântat-o aşa de tare încât a convins-o să sune la 112. Trei echipaje de poliţie au venit pentru a o însoţi la secţie. 

CITEŞTE şi declaraţia Biancăi despre telefoanele de ameninţare: Bianca Drăgușanu, de urgență la Poliție! ”Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close