Antena 3 CNN Actualitate Document exclusiv. Răzvan Ciobanu, în dosarul-bombă al DIICOT

Document exclusiv. Răzvan Ciobanu, în dosarul-bombă al DIICOT

Document exclusiv. Răzvan Ciobanu, în dosarul-bombă al DIICOT
02 Mai 2019   •   20:04

Radu Tudor a prezentat, joi, în exclusivitate, la "Punctul de Întâlnire", un document din septembrie 2018 al procurorilor DIICOT în care apare numele creatorului de modă Răzvan Ciobanu.

Citește și: Premieră națională. Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață - VIDEO

"Dacă politicul nu ar fi împins procuratura spre dosare politice mizerabile, poate cei care se luptau cu criminalitatea organizată, cu traficul de droguri și cu tot ceea ce reprezintă o amenințare la adresa stabilității acestei țări, poate astăzi aveam rezultate mai bune și poate nu constatam că sunt doar trei procurori pe județ care să combată un trafic de droguri care deja sufocă marile orașe", a spus Radu Tudor.

Citește și: Ipoteza legată de crimă în cazul lui Răzvan Ciobanu este negată vehement de poliție

"Ciobanu Mihăiță-Răzvan, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, cu aplicarea art. 35 al.1 din Codul Penal și deținere droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept, prev.de art. 4 alin. 1 și 2 din Legea 143/2000, cu aplicarea art.35 al. 1 din Codul penal, cu aplicarea finală a art.38 al 1.din Codul Penal.

Referitor la procurarea de droguri pentru consum propriu, de la inculpații din prezenta cauză, au fost audiați și suspecții ********* ***********, Ciobanu Mihăiță Răzvan, precum și martorii ********* ***********", se precizează în rechizitoriu.

Citește și: Procurorii DIICOT intervin pe litoral după cazul Răzvan Ciobanu. Unul dintre liderii care aproviziona vedetele cu droguri a fost reținut

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Razvan Ciobanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close