Antena 3 CNN Actualitate Doi oameni au murit pe loc, într-o maşină strivită, după un accident cumplit la Păuleşti, în Prahova

Doi oameni au murit pe loc, într-o maşină strivită, după un accident cumplit la Păuleşti, în Prahova

Doi oameni au murit pe loc, astăzi, într-o maşină strivită, după un cumplit accident produs pe DN 1 la Păuleşti, în judeţul Prahova.

Doi oameni au murit pe loc, într-o maşină strivită, după un accident cumplit la Păuleşti, în Prahova
Sursa foto: Facebook | Gabriel Melescanu în grupul INFO TRAFIC PRAHOVA
de Alin Tarnovschi    |    14 Oct 2022   •   09:33

Accidentul a avut loc pe DN1, în comuna Paulești.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind lovit în lateral şi aruncat în afara şoselei.

Doi oameni, aflaţi în maşina aruncată pe câmp, au rămas încarceraţi în urma impactului. La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, precum şi autospeciale SMURD, echipaje ale Ambulanţei, ale Poliţiei, precum şi un elicopter SMURD.

Pompierii ISU Prahova au intervenit şi au scos victimele încarcerate din maşina strivită, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O altă victimă, un cetăţean turc, a fost găsit conştient de salvatori şi transportat de urgenţă la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit ISU Prahova, la locul accidentului au intervenit un ofițer, 14 subofițeri cu 1 autospeciala de stingere, o descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.

×
Subiecte în articol: accident Păuleşti prahova SMURD
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close