Antena 3 CNN Actualitate Doi şefi din Poliţia constănţeană, reţinuţi pentru legături cu reţeaua interlopă condusă de Beinur Nuredin (VIDEO)

Doi şefi din Poliţia constănţeană, reţinuţi pentru legături cu reţeaua interlopă condusă de Beinur Nuredin (VIDEO)

Doi şefi din Poliţia constănţeană, reţinuţi pentru legături cu reţeaua interlopă condusă de Beinur Nuredin (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Oct 2010   •   09:15

Doi şefi din Poliţia constănţeană şi doi inspectori din Corpul de Control de la Primăria Mangalia au fost reţinuţi, pentru legături cu o grupare de crimă organizată. Cei doi ofiţeri sunt acuzaţi că îi ajutau pe membrii reţelei interlope, conduse de unul dintre finii lui Nicu Gheară, să-şi intimideze şi şantejeze victimele. Procurorii bucureşteni au reţinut 14 persoane, în acest caz.

Şefa Poliţiei Rutiere Mangalia şi adjunctul şef al Poliţiei Neptun au fost reţinuţi după mai multe ore de audieri. Ofiţerii sunt acuzaţi că ajutau o grupare criminală care se ocupa cu şantajul şi evaziunea fiscală.

Pe lângă cei doi ofiţeri de poliţie, au mai fost reţinuţi pentru 24 de ore şi doi inspectori din Corpul de Control al Primăriei Mangalia, dar şi Beinur Nuredin, liderul grupării interlope.

Fratele lui Beinur Nuredin a fost şi el pe lista celor reţinuţi de procurori.

În total au fost reţinute 14 persoane. Pe lângă şantaj şi evaziune, membrii grupării sunt acuzaţi de ultraj, delapidare şi tulburarea liniştii publice.

Antena 3

 

 

×
Subiecte în articol: evaziune fiscala politisti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close