Antena 3 CNN Actualitate Domeniul de la Balc al lui Ion Ţiriac îi aşteaptă pe miliardari pentru tradiţionala vânătoare

Domeniul de la Balc al lui Ion Ţiriac îi aşteaptă pe miliardari pentru tradiţionala vânătoare

Domeniul de la Balc al lui Ion Ţiriac îi aşteaptă pe miliardari pentru tradiţionala vânătoare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    11 Ian 2012   •   22:54

Miliardarul Ion Ţiriac deschide pentru două zile porţile domeniului de la Balc pentru tradiţionala partidă de vânătoare anuală. Se fac pregătiri intense. Într-o săptămână, locul va deveni destinaţia a 30 de vânători, cu nume sonore şi averi de miliarde de euro.

Lista invitaţilor obişnuiţi la partida de vânătoare de la Balc ar putea fi la fel de bine lista invitaţilor la un summit de politică şi economie mondială, în care se reunesc bogaţii Europei. Anul acesta, în România ar urma să vină, printre alţii, primarul oraşului Monte Carlo, Wolfgang Porsche, dar şi Klaus Mangold de la Daimler Chrysler sau Franz Rauch, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa.

A primit invitaţie la Balc şi fostul preşedinte al clubului Real Madrid, Ramon Calderon, iar afaceriştii români, prieteni ai miliardarului Ion Ţiriac, nu vor lipsi.

Şi în sat e agitaţie mare. Cu o săptămână înainte, dintre localnici se recrutează hăitaşii. Pe lângă plăcerea de a merge la vânătoare, nici plata nu este de neglijat. Anul trecut, Ion Ţiriac a plătit între 100 şi 400 de lei de om, pentru o zi de vânătoare şi o parte din carnea mistreţilor vânaţi.

Domeniul din Balc are o suprafaţă de aproape 15.000 de hectare,  acoperite în cea mai mare parte cu păduri seculare. Mistreţii se cresc aici special pentru partidele de vânătoare. Şi nu e de mirare, când la final prada se numără în sute de animale doborâte.

 

×
Subiecte în articol: domeniu Ion Tiriac miliardari
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close