Domeniul din Snagov al PDL-istului Marcel Hoară a înflorit. Două vile în roşu, ridicate cu bani “de la mama”

de A.M.P    |    03 Apr 2012   •   23:31
Domeniul din Snagov al PDL-istului Marcel Hoară a înflorit. Două vile în roşu, ridicate cu bani “de la mama” Foto: Antena 3

Deputatul PDL Marcel Hoară, preşedintele Agenţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale, explica în august 2011 pentru emisiunea “Exces de putere” cum îşi ajuta el părinţii la construcţia unei vile în Snagov.

Salariat al statului român, Hoară spunea la acea vreme că terenul este al mamei sale iar vila va fi ridicată exclusiv cu banii ei. Şi tot de la mamă mai împrumută şi el bani când criza devine mai aspră.

În cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 aflăm că, la câteva luni de la ancheta "Exces de putere", mai exact în aprilie 2012, la Snagov au răsărit două vile a câte sute de mii de euro fiecare, toate ridicate tot din "banii de la mama", aparent.


PDL-istul Marcel Hoară s-a făcut remarcat în mai 2010, când a fost atacat cu pietre şi alergat de câteva zeci de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei. Hoară a fost scos atunci din mulţimea furioasă de poliţiştii comunitari şi dus în Muzeul Ţăranului, departe de ocările protestatarilor.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "SINTEZA ZILEI" DE LA ANTENA 3

Parteneri
x close