Antena 3 CNN Actualitate Dorel Vişan: Nu mă vaccinez contra COVID, nici nu am nevoie. Îmi conduc puterea de apărare a corpului prin masaj energetic

Dorel Vişan: Nu mă vaccinez contra COVID, nici nu am nevoie. Îmi conduc puterea de apărare a corpului prin masaj energetic

Cunoscutul actor Dorel Vişan spune că nu se va vaccina împotriva COVID-19, pentru că nu are nevoie, susţine el, dar subliniază faptul că acesta nu este un gând lansat împotriva vaccinării.

Dorel Vişan: Nu mă vaccinez contra COVID, nici nu am nevoie. Îmi conduc puterea de apărare a corpului prin masaj energetic
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    04 Ian 2021   •   14:30

Astfel, întrebat dacă se va imuniza contra coronavirusului, actorul a negat şi a explicat de ce crede că el nu ar avea nevoie.

"Deocamdată, nu. Nici nu am nevoie să mă vaccinez. Eu îmi conduc puterea de apărare a corpului prin nişte exerciţii pe care le fac, pe bază de auto-masaj energetic. 

Dorel Vişan: Nu mă vaccinez contra COVID, nici nu am nevoie

Noi suntem energie. Noi suntem informaţie. Fizica cuantică spune că, deşi noi ne simţim tari, cu oase, piele şi carne, suntem 99,99% vid. Sub 1% este materie", a spus actorul Dorel Vişan, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

În plus, Dorel Vişan spune că nu-i este frică de Sars CoV-2.

"Nu mi-e frică de acest virus. Este un virus al răcelii, care nu este natural. (...) Au murit foarte mulţi oameni, dar nu mai mulţi decât de alte boli", a spus Vişan.

De asemenea, Dorel Vişan, 83 de ani, cu o prodigioasă carieră în teatru şi televiziune, nu are încredere în vaccinul anti-COVID deoarece acesta ar fi susceptibil să producă modificări genetice, susţine el.

Dorel Vişan: Vaccinul, o pornire neghioabă a ştiinţei

Pe reputatul actor nu l-au convins nici explicaţiile specialiştilor, care spun că tehnologia ARN mesager nu interferază cu informaţia genetică din celulele umane.

"Atâta timp cât el se amestecă în informaţia din celulă, în credinţa mea, este o pornire neghioabă a ştiinţei, care poate provoca modificări genetice, aşa cum a făcut la roşii, la castraveţi", este de părere actorul.

Mai multe afirmaţii făcute recent de actor au stârnit vâlvă în spaţiul public. Dorel Vişan a spus că virusul Sars CoV-2 ar fi fost creat în laborator, femeile vor deveni sterile în 14 ani, iar viaţa pe Pământ va fi refăcută de extratereştri.

Acestea sunt doar câteva dintre declaraţiile pe care actorul le-a făcut într-o emisiune televizată şi se arată convins că oamenii de ştiinţă conspiră pentru a ne transforma radical. 

Dorel Vişan: Nu mă vaccinez contra COVID, nici nu am nevoie

Site-ul unde ne putem programa pentru vaccinare

O pagină de internet care permite programarea românilor pentru a se putea vaccina împotriva COVID-19 este deja funcţională, a anunţat Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea.

Momentan, se pot înscrie pentru vaccin doar persoanele din etapa 1, respectiv lucrătorii din domeniile sănătate și social, nu şi restul populaţiei.

Programările pentru administrarea vaccinului se pot face pe pagina programare.vaccinare-covid.gov.ro

Dr. Streinu Cercel, mesaj ferm pentru români: Să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze!

Românii infectaţi cu coronavirus şi care ajung la ATI pot scăpa cu sechele sau pot să nu mai iasă de acolo, motiv pentru care trebuie "să-şi bage minţile în cap şi să meargă să se vaccineze", atrage atenţia medicul Adrian Streinu-Cercel.

Deci, să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze, e singurul sfat pe care pot să-l dau", a transmis, la Antena 3, prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel, fostul manager al Institutului Matei Balş din Capitală.

Medicul spune că un caz dintr-un milion de vaccinaţi pot dezvolta reacţii adverse, "dar asta nu înseamnă să nu se vaccinăm", iar vaccinarea este "singura metodă prin care se previn bolile ucigătoare".

Prof. Cercel: Dacă vrem să scoatem virusul din circulaţie, peste 80% din populaţie trebuie vaccinată

Specialistul din prima linie spune că circa 80% din populaţie ar trebui imunizată pentru a putea stopa această pandemie.

"La nivel de planetă, peste 80% din populaţie ar trebui să se vaccineze, ca să ne imunizăm, că noi circulăm", spune dr. Cercel, care precizează că apar şi noi variante mutante ale virusului.

"Dacă vrem să scoatem virusul din circulaţie, peste 80% din populaţia de pe planetă trebuie să fie vaccinată. Şi la noi în ţară, acelaşi procent.

La noi, vorbim de o epidemie, la nivel global, de o pandemie.

Avem posibilitatea ca în decurs de 6-7-9 luni să încercăm să scoatem virusul din circulaţie pe teritoriul României", a precizat prof. dr. Streinu Cercel.

×
Subiecte în articol: Dorel Vişan vaccin COVID-19
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close