Antena 3 CNN Actualitate Surse: Dorian Popa, prins la volan sub influenţa canabisului. Influencerul a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal

Surse: Dorian Popa, prins la volan sub influenţa canabisului. Influencerul a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal

Un bărbat a fost prins drogat la volan, în localitatea Domnești, din județul Ilfov, vineri seara, conducând o mașină sub influența unor substanțe psihoactive.

Surse: Dorian Popa, prins la volan sub influenţa canabisului. Influencerul a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal
Sursa foto: Dorian Popa/YouTube
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   12:31

Potrivit unor surse, este vorba de artistul Dorian Popa, influencer celebru în rândul tinerilor, care a fost prins la volan pozitiv la canabis. 

Polițiștii au oprit autoturismul condus de bărbat, în jurul orei 21:15, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a drogurilor.

Șoferul a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Șoferul a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi10 români, printre care şi minori, prinși în timp ce vindeau 20 de kilograme de canabis într-un sat din Dâmboviţa

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov-Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. 

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. 

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", transmite IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: droguri drogat la volan Dorian Popa
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close