Antena 3 Actualitate Dosarul Sabinei, tânăra prostituată ucisă și incendiată într-o valiză, ajunge în instanță. Trei persoane, trimise în judecată

Dosarul Sabinei, tânăra prostituată ucisă și incendiată într-o valiză, ajunge în instanță. Trei persoane, trimise în judecată

de Georgiana Adam    |    07 Apr 2021   •   08:35
Dosarul Sabinei, tânăra prostituată ucisă și incendiată într-o valiză, ajunge în instanță. Trei persoane, trimise în judecată

Trei persoane au fost trimise în judecată, fiind acuzate că la finalul lunii octombrie 2020 au omorât şi apoi au incendiat cadavrul Sabinei Mircea, o prostituată din Bucureşti, potrivit gandul.ro.

Anchetatorii au stabilit că două surori şi concubinul uneia dintre ele, după comiterea crimei într-o locuinţă din cartierul bucureştean Ferentari, au transportat cadavrul cu o valiză pe un câmp lângă Ghimpaţi, unde i-au dat foc. 

Surorile Elena și Silvia Constantin, precum și Giani Dinu, care le-ar fi ajutat pe cele două să transporte cadavrul și să-l incendieze, vor fi judecați pentru omor și profanare de cadavre.

Victima ar fi fost lovită în cap cu o toporişcă, conform sursei citate. 

Cei trei indivizi sunt acuzaţi de crimă, dar şi de profanare de cadavre. Dosarul va fi judecat la Tribunalul Giurgiu.  

Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil bolnav, în vârstă de opt ani, este cea care a sfârșit într-un mod cumplit, pe marginea DN 6, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu.

Ele sunt cele două surori acuzate că au omorât-o pe Sabina, tânăra incendiată într-o valiză la Ghimpaţi

Samira Constantin, Elena Constantin şi Alexandru Dinu, cei trei suspecţi în cazul crimei de la Ghimpaţi, acolo unde Sabina, o tânăra de 32 de ani a fost omorâtă, băgată într-o valiză şi apoi incendiată pe câmp, au fost arestaţi anul trecut.

La audieri, dar şi în faţa instanţei, cele două surori, Samira şi Elena, au recunoscut parţial că au participat la oribila crimă, dar şi că au transportat cadavrul Sabinei într-o valiză, cu maşina Samirei, ea fiind singura care are permis de conducere.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, cauza morţii în cazul Sabinei a fost şoc traumatic şi hemoragic, ceea ce înseamnă că tânăra de 32 de ani a fost bătută fără milă de cei trei suspecţi.

Sabina a fost omorâtă de două surori care o maltratau şi o obligau să se prostitueze

Motivul pentru care Sabina a fost omorâtă în bătaie şi incendiată de cele două surori în Ferentari

Potrivit anchetatorilor, totul ar fi pornit de la bani şi de la faptul că Sabina nu mai voia să le "asculte" pe cele două surori.

Cel mai probabil, tânăra refuzase să se mai prostitueze pentru cele două surori, motiv pentru care a fost bătută fără milă. Iniţial, în faţa anchetatorilor, cele două surori, dar şi complicele lor, Alexandru Dinu, au explicat că Sabina s-ar fi otrăvit cu insecticid în timp ce se afla în casa lor şi au încercat să o ajute, însă fără succes.

Pentru a nu fi apoi acuzate de crimă, cele două ar fi încercat să scape de cadavru. Totuşi, după câteva ore de audieri, atât surorile Samira şi Elena Constantin, cât şi Alexandru Dinu, au început să recunoască ce s-a întâmplat în noaptea în care a ucis-o pe Sabina, dar şi cum au procedat apoi pentru a scăpa de cadavrul tinerei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close