Antena 3 Actualitate Sabina a fost omorâtă de două surori care o maltratau şi o obligau să se prostitueze

Sabina a fost omorâtă de două surori care o maltratau şi o obligau să se prostitueze

de Alin Tarnovschi    |    18 Noi 2020   •   13:22
Sabina a fost omorâtă de două surori care o maltratau şi o obligau să se prostitueze

Mihaela-Sabina Mircea, Sabina aşa cum era ea cunoscută de rude şi prieteni, a fost omorâtă de două surori care profitau de pe urma ei, o obligau să se prostitueze şi o maltratau.

Elena şi Samira Constantin sunt cele două surori acuzate că ar fi omorât-o pe Sabina, tânăra de 32 de ani ucisă, băgată într-o valiză şi apoi incendiată pe câmp din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Cele două surori, care ar fi obligat-o pe Sabina să se prostitueze, i-ar fi luat banii şi ar fi maltrat-o luni la rând, au fost ajutate de Alexandru Dinu, un tânăr cunoscut ca "peşte" în cartierul în care locuia.

Cei trei suspecţi principali în cazul îngrozitoarei crimei de la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au fost prinşi după ce anchetatorii au reuşit să identifice maşina cu care aceştia au transportat valiza în care se afla trupul neînsufleţit al Sabinei.

De altfel, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii, ieri dimineaţă, i-au prins pe suspecţi şi i-au condus la audieri, acolo unde cei trei s-au încurcat în declaraţii şi, într-un final, au recunoscut că Sabina a murit în casa în care se aflau şi ei, dar din cauză că s-ar fi otrăvit şi apoi ei s-au speriat şi au încercat să scape de cadavru.

Sabina, tânăra mamă ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, martoră într-un caz de înșelăciune

Sabina a fost omorâtă pentru că a refuzat să le mai asculte pe surorile Constantin

"Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. - Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu - Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat.

S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei.

Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar faţă de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre. A fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore față de acestea, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

El este tatăl copilului Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Omorâtă, băgată într-o valiză, dusă pe câmp la Ghimpaţi şi incendiată cu benzină

După ce a fost ucisă de cele două surori, Samira şi Elena Constantin, în complicitate cu Alexandru Dinu, Sabina a fost băgată într-o valiză şi dusă, cu maşina unei dintre surori, pe câmp, între Valea Plopului şi Ghimpaţi, în judeţul Giurgiu.

Cei trei criminali s-au gândit că dacă îi vor da foc pe câmp, vineri, 30 octombrie 2020, într-o zonă şi la o oră la care traficul este redus, vor scăpa basma curată.

Şi au fost la un pas de a scăpa basma curată dacă un şofer de TIR nu ar fi oprit şi ar fi sunat la 112 să raporteze incendiul de pe câmp.

La o săptămână după macabra descoperire de la Ghimpaţi, anchetatorii au identificat-o pe Sabina, iar povestea ei de viaţă pe care am prezentat-o în mai multe articole de pe antena3.ro a impresionat sute de mii de români.

×
Subiecte în articol: Mihaela-Sabina Mircea Ghimpați Giurgiu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close