Antena 3 CNN Actualitate 14 dosare penale şi zeci de amenzi, după haosul provocat de suporterii Dinamo și Steaua

14 dosare penale şi zeci de amenzi, după haosul provocat de suporterii Dinamo și Steaua

Autoritățile au deschis 14 dosare penale pentru haosul provocat de suporterii Dinamo și CSA Steaua, la meciul de ieri, de pe stadionul Ghencea. Alte zeci de amenzi au fost date de polițiști.

de Ioana Mircea    |    Delia Bulgaru    |    19 Apr 2023   •   10:55

Polițiștii continuă ancheta pentru identificarea celor care s-au bătut pe străzi și au dat foc peluzei din Ghencea, la meciul de fotbal dintre Dinamo și CSA Steaua, care a avut loc ier. 

De asemenea, 17 fani au primit interdicția de a intra pe stadioane timp de un an, pentru violențele extreme. În timpul meciului au fost aruncate torțe și fumigene iar partida a fost întreruptă.

Totodată, polițiștii au dat aproape 30 de amenzi în valoare de aproximativ 8.000 de lei dintre care nouă pentru combaterea violenței cu ocazia competiției și jocurilor sportive și 18 amenzi pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire și tulburarea liniștii publice.

Citește și: Amenzi după meciul Steaua-Dinamo. Mai mulți suporteri au fost duşi la audieri

Suporterii echipei Dinamo și CSA Steaua au avut un conflict chiar înainte să înceapă meciul, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină pentru a aplana situația. Nici meciul nu a fost lipsit de incidente pentru că un suporter a fost preluat de ambulanță în timpul partidei de fotbal.

Unul dintre susținători a încercat să intre pe teren, însă a fost scos de autorități.

×
Subiecte în articol: amenzi CSA Steaua Dinamo
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close