Antena 3 CNN Actualitate Două avioane nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza ceţii

Două avioane nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza ceţii

Două avioane nu au putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza ceţii
14 Noi 2008   •   09:47

Condiţiile meteo nefavorabile şi ceaţa au împiedicat două aeronave, una de poştă şi alta de pasageri, să aterizeze pe aeroportul din Craiova. În acest moment vizibilitatea este de 75 de metri, în condiţiile în care pentru aterizare vizibilitatea minimă necesară este de 1500 de metri.
Prima aeronavă, a companiei Blue Air, ar fi trebuit să aterizeze, joi seară, în jurul orei 22.30, însă din cauza ceţii nu a mai putut să ajungă pe pista Aeroportului din Craiova. Cel de-al doilea avion aprţine companiei Carpatair şi venea de la Constanţa. "Pe această cursă ar fi trebuit să se îmbarce de la Craiova 39 de pasageri. Avionul a venit de la Constanţa, dar nu a putut ateriza la Craiova şi şi-a continuat zborul până la Timişoara. Majoritatea celor care nu au putut să se îmbarce şi-au schimbat biletele pentru sâmbătă. Mai sunt şi cei care au plecat la Timişoara cu alte mijloace, urmând să se reruteze de acolo", a mai spus Mircea Dumitru.
Pe aeroportul din Craiova mai sunt programate pentru vineri alte trei curse. Nu se ştie încă dacă ceaţa va permite aterizarea aeronavelor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ceata
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close