Antena 3 CNN Actualitate Două fetiţe dintre cei cinci copii loviţi de un şofer beat cu Range Rover au ajuns la spitalele din Cluj şi Bistriţa

Două fetiţe dintre cei cinci copii loviţi de un şofer beat cu Range Rover au ajuns la spitalele din Cluj şi Bistriţa

Doi din cei cinci copii loviți de o mașină care a ieşit de pe drum şi s-a izbit de un imobil, în Bistriţa-Năsăud vor rămâne internaţi în spital. Urmare cercetărilor s-a stabilit că şoferul era băut.

Două fetiţe dintre cei cinci copii loviţi de un şofer beat cu Range Rover au ajuns la spitalele din Cluj şi Bistriţa
Sursa foto: Facebook | Info Trafic 24
de Claudia Popovici    |    22 Ian 2023   •   23:00

Cinci copii au ajuns la spital, după ce au fost loviţi de o mașină care a ieşit de pe drum şi s-a izbit de un imobil, în Bistriţa-Năsăud 

Două dintre victimele accidentului de mașină din Budacu de Sus, județul Bistrța-Năsăud, vor rămâne internate, una la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, una la Clinica de Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților unității, o fată de 13 ani, cu fractură de femur, contuzie la cap, contuzie de torace, a fost transferată în stare stabilă la Clinica de Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca, iar o altă fată tot de 13 ani, cu fractură de bază de craniu, pierderea conștienței, traumatisme minore, în acest moment în stare stabilă, conștientă, este internată pentru supraveghere în cadrul Secției Chirurgie generală de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

O altă fată de 13 ani, cu traumatism facial minor, contuzie la cot, antebraț, deget inelar, toate pe partea dreaptă, în stare stabilă, va fi externată la domiciliu după ce i se va aplica gips. La fel se va întâmpla și cu o fată de 10 ani, cu entorsă radiocarpiană, în stare stabilă.

Citește şi: Un șofer a fost filmat în timp ce gonea pe contrasens, pe centura ocolitoare a Brașovului

De asemenea, un băiat de 11 ani, cu traumatism facial, plagă nazală, hematom, va pleca din UPU Pediatrie întrucât mama acestuia a refuzat internarea.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Bistrița spun că la UPU a fost adus și un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu traumatisme la nivelul capului, care a refuzat tratamentul și investigațiile medicale, contrar recomandărilor doctorilor, și care a plecat pe proprie răspundere din spital, notează Mediafax. 

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 34 de ani, în timp ce conducea duminică un autoturism pe DJ 154C, a pierdut controlul direcției, a acroșat un grup de tineri, după care a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a cinci tineri, cu vârste cuprinse între 10-13 ani, dintre care unul era pasager în autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie și vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close