Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Un șofer a fost filmat în timp ce gonea pe contrasens, pe centura ocolitoare a Brașovului

Un șofer a fost filmat în timp ce gonea pe contrasens, pe centura ocolitoare a Brașovului

Imagini de infarct au fost surprinse pe centura ocolitoare a Brașovului, acolo unde un şofer a mers minute bune pe contrasens.

Un șofer a fost filmat în timp ce gonea pe contrasens, pe centura ocolitoare a Brașovului
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    22 Ian 2023   •   21:56

Unul din participanții la trafic l-a filmat pe şoferul teribilist pe centura ocolitoare a Brașovului şi a postat imaginile pe reţelele sociale. 

Deşi a fost claxonat intens de ceilalți șoferi în speranța că se va opri, individul şi-a văzut în continuare de drum, pe contrasens.

Un incident asemănător a fost filmat şi pe autostrada A2 Consanţa-Bucureşti, acolo unde un şofer a fost filmat conducând cu 120 km/h pe contrasens.

"Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru", a scris într-un comentariu la postare Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă.

Citește şi: Un bărbat a furat o maşină de Poliţie la o petrecere în Lehliu, în timp ce poliţiştii îi legitimau pe prietenii lui

În urma sesizărilor, poliţiştii Biroului de Politie Autostrada A 2 București - Constanța, din cadrul Brigăzii Autostrăzi, au identificat autoturismul implicat, precum şi conducătorul auto. Acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 2900 lei, precum şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.

 

 

×
Subiecte în articol: sofer contrasens Brașov
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close