Antena 3 CNN Actualitate Două fete în stare avansată de ebrietate, "culese" dintr-un parc de ambulanţa Prahova

Două fete în stare avansată de ebrietate, "culese" dintr-un parc de ambulanţa Prahova

Două fete în stare avansată de ebrietate, "culese" dintr-un parc de ambulanţa Prahova
25 Ian 2011   •   22:16

Medicii de la ambulanţa Prahova au avut, marţi după-amiază, o intervenţie mai puţin obişnuită. Au fost chemaţi să adune de pe stradă două fete, una mai băută ca alta. O trecătoare care le-a văzut în ce stare sunt a sunat la 112. Tinerii care erau cu ele nu au făcut nici cel mai mic gest să le ajute.

Fetele au fost observate de o trecătoare, aproape de centrul oraşului. A văzut-o întâi pe cea mai în vârstă, întinsă pe un trotuar, în zăpadă. În scurt timp, lângă ea a apărut şi fata mai mică, care s-a speriat când şi-a văzut prietena întinsă pe jos şi a leşinat şi ea.

Fetele erau însoţite de doi băieţi, cel mai probabil prieteni, care nu au vrut să sune la 112, deşi trecătorii le-au spus că aşa e cel mai bine. Până la urmă, unul din trecători a sunat la ambulanţă.

 
Fetele au ajuns la spital. Cea mică - la pediatrie. A reuşit să le spună medicilor cum a ajuns în starea în care a fost găsită. “A fost la un bar şi a băut ceva albastru. O băutură slab alcoolizată. 25 la sută albastră, mai multe nu ştiu”, a declarat dr. Emilia Manoliu, spitalul de pediatrie Ploieşti.

Între timp, ea şi-a revenit şi a fost luată acasă de o soră de-a ei. Fata majoră a fost dusă la spitalul judeţean. “Mi-a spus că a fost oarecum supărată şi că a consumat mai multe pahare de whisky”, a precizat dr. Violeta Tănase, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Ea încă mai este beată şi va fi ţinută în spital până când se va trezi.

×
Subiecte în articol: fete prahova parc
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close