Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop: "Incredibil şi oribil. CNA ce spune?"

Dr. Monica Pop: "Incredibil şi oribil. CNA ce spune?"

Medicul Monica Pop şi-a exprimat revolta faţă de o situaţie relatată de un copil la o emisiune radio. Iată despre ce este vorba.

Dr. Monica Pop: "Incredibil şi oribil. CNA ce spune?"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    12 Sep 2022   •   18:00

"Incredibil şi oribil! CNA ce spune??!!

Sunt mare fan radio dintotdeauna. Azi dimineață, în mașină, am auzit ceva incredibil: un copil povestea cum, cu o jumătate de oră înainte, tatăl său a lovit cu mașina un cățel şi l-a "dat peste cap"! Nu şi ca ar fi oprit(?) să vadă ce s-a întâmplat, să-l ajute pe cățel! Descria ca pe o "boacănă" a tatălui său.

Iar prezentatorii râdeau! Tare! Şi spuneau, râzând, că "o fi fost vreun șobolan"! Ce suflete, ce glume...! Așa ceva... CNA urmărește?", întreabă medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Dr. Monica Pop, semnal de alarmă: ”Este un act criminal să dai copiilor așa ceva”

Apelul vine după ce mai multe farmaciste i-au semnalat că unele persoane invocă tot felul de scuze pentru a mai face rost de câteva tablete în plus, de frica unui dezastru nuclear. 

”Din păcate românii nu au grijă de sănătatea lor. Românii nici măcar nu citesc indicațiile medicale. Dacă iei pastile cu iod și nu este nevoie se produce un dezechilibru hormonal.

Domnul ministru a spus clar că aceste pastile se iau doar în caz de accident nuclear.

Părinții dau pastile copiilor fără să se consulte cu medicii. Nimeni nu trebuie să ia acum pastile cu iod, ci doar în caz de accident nuclear. Pentru unii români profilaxie înseamnă să ia pastile când le primesc.

Sunt multe situații în care oamenii când aud de un medicament merg și îl iau fără să știe dacă este sau nu într-adevăr nevoie de el. Este un act criminal să dai copiilor pastile cu iod preventiv” a explicat Monica Pop la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Dr Monica Pop copil emisiune radio catel
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close