Antena 3 CNN Actualitate Patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenințare pentru atacatori: "Cei vinovați vor plăti"

Patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenințare pentru atacatori: "Cei vinovați vor plăti"

Patronul bătut și împușcat de motocicliștii Hells Angels a postat un videoclip pe internet în care lămurește faptul că atacul asupra lui u a fost o răzbunare. Acesta i-a și amenințat pe motocicliști, subliniind că vor plăti pentru ceea ce au făcut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iun 2023   •   10:12

La trei zile de la atacul care a șocat capitala, cel în care membrii ai grupării Hells Angels l-au bătut și împușcat pe patronul unuii restaurant din Capitală, Dragoș Furtună iese public cu noi amenințări.

"Cei vinovați vor plăti", transmite acesta pe o rețea de socializare. Între timp, poliția nu a anunțat nici măcar că ar avea un cerc de suspecți.

Citește și: "Nu am crezut că voi trăi așa ceva, au scos pistoalele și au început să tragă". Mărturia artistului care cânta în restaurantul bărbatului împușcat de banda Hells Angels

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”M-au zgâriat pisicile puțin”

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost lângă mine, tuturor celor care m-ați sunat, tuturor celor care au spus că vor să fie lângă mine.

Sunt foarte bine, m-au zgâriat pisicile puțin. Nu este vorba despre o răzbunare, nu este vorba de nimic.

Au fost niște proști care într-un fel sau altul o să plătească pentru ce au făcut”, este mesajul patronului pentru atacatori.

×
Subiecte în articol: Hells Angels patron impuscat
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close