Antena 3 CNN Actualitate "Nu am crezut că voi trăi așa ceva, au scos pistoalele și au început să tragă". Mărturia artistului care cânta în restaurantul bărbatului împușcat de banda Hells Angels

"Nu am crezut că voi trăi așa ceva, au scos pistoalele și au început să tragă". Mărturia artistului care cânta în restaurantul bărbatului împușcat de banda Hells Angels

Mărturia exclusivă a artistului care cânta în restaurantul bărbatului atacat și împușcat de motocicliștii din banda Hells Angels. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2023   •   14:21

Artistul a mărturisit, pentru Antena 3 CNN, că a văzut moartea cu ochii și că a fost un adevărat război în acel restaurant.

Bărbatul povestește că motocicliștii au scos pistoalele și au început să tragă la întâmplare.

"Am văzut că au scos pistoalele și au început să tragă în direcția mea.

Atunci m-am speriat, mi-am dat joc chitara, am sărit și fugit în interiorul restaurantului.

Citește șiAfaceristul bătut de motocicliști în Capitală le-a transmis acestora un mesaj pe o rețea socială

Ce s-a întâmplat atunci, a fost un moment ca în filme, nu am crezut că voi trăi așa ceva, dar chiar așa s-a întâmplat.

Nu am văzut niciodată așa ceva în România și sunt aici de 25 de ani. Noi, sud-americanii, consideram România o țară foarte liniștită și pașnică, dar uite că am trăit și astfel de momente", a declarat bărbatul, pentru Antena 3 CNN.

Autoritățile încă sunt pe urmele motocicliștilor care au atacat, miercuri seară, și care au provocat o stare de teamă generală pentru că, în acel moment, în restaurant erau mai mulți clienți, dar și un artist care întreținea atmosfera.

×
Subiecte în articol: Hells Angels barbat atacat motociclisti
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close