Antena 3 CNN Actualitate Drama Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu, audiați de procurori

Drama Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu, audiați de procurori

Drama Caracal. Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Melencu, audiați de procurori
21 Aug 2019   •   14:17

Părinţii Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută în luna iulie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, au fost audiaţi în cursul zilei de miercuri de procurorii care verifică modul în care a decurs intervenţia eşuată de salvare a tinerei, la Caracal.

Potrivit unor surse, tatăl şi mama Alexandrei au stat de vorbă timp de aproape două ore cu procurorii de la Secţia Specială de Investigare a Magistraţilor. 

De asemenea, Familia Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie și despre care Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o, au stat şi ei de vorbă astăzi cu anchetatorii.

Avocatul Tonel Pop se află și el la sediul Poliției de la Caracal. 

Citește Și Alexandru Cumpănașu, reacție după dialogul cu ministrul Sănătății în cazul atrocităților din Caracal: În această seară vom avea primele concluzii

Citește Și Lovitură de proporții în ancheta de la Caracal. Cumpănașu depune plângere împotriva legiștilor: „Este halucinant ce fac oamenii ăștia”

Institutul de Medicină Legală va fi verificat de Corpul de Control după ce a anunţat că va relua analizele ADN în cazul crimelor din Caracal.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close