Antena 3 CNN Actualitate Drama soţilor Vlădan. Sfârşitul TRAGIC al unei femei NEVINOVATE

Drama soţilor Vlădan. Sfârşitul TRAGIC al unei femei NEVINOVATE

Drama soţilor Vlădan. Sfârşitul TRAGIC al unei femei NEVINOVATE
Sursa foto: Foto: stl.ro
06 Mar 2012   •   17:32

Femeia omorîtă aseară avea 46 de ani. Ea şi-a reclamat soţul la poliţie chiar pe 1 martie, speriată că acesta vrea să o omoare. Apropiaţii ei şi colegii de la muncă ştiau că era terorizată în fiecare zi de soţul ei, de două luni, de când femeia a intentat acţiunea de divorţ. Chiar zilele trecute, bîrbatul a făcut o criză de nervi la salon şi a ameninţat că se va dezbrăca în mijlocul coaforului pentru a alunga clienţii.

Felicia şi Gheorghe Vlădan erau în divorţ de la sfârşitul anului trecut. Nu se mai înţelegeau de mult timp, povestesc apropiaţii celor doi. Gelozia îl înebunise pe bărbat. Felicia Vlădan i-a spus avocatei că se teme pentru viaţa ei. Bărbatul o ameninţase cu moartea şi ea aştepta cu teamă primul termen al divorţului, care era stabilit pe 7 martie.

Femeia a depus prima plângere împotriva soţului acum 7 ani, la parchetul de la langa jud sect 4 pentru violente. Cu toate astea, vecinii spun că era o familie liniştită.

Rudele soţilor Vlădan ştiau că cei doi aveau probleme de câţiva ani.

Avocata Feliciei spune că Gheorghe Vlădan îşi teroriza şi băiatul de 21 de ani, student la SNSPA.

Felicia Vlădan era proprietara coaforului unde au avut loc crimele. Potrivit declaraţiei de avere a bărbatului, din documentele MAI, cei doi deţineau 2  proprietăţi în Teleorman, două case, dintre care una în Bucureşti, 3 maşini de lux.

×
Subiecte în articol: plangere avocata
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close