Drama unui tată care și-a pierdut fiica! „Fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei”. Geanina a fost răpită în Caracal, traficată și ucisă în Grecia

de S.T.    |    01 Aug 2019   •   16:49
Drama unui tată care și-a pierdut fiica! „Fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei”. Geanina a fost răpită în Caracal, traficată și ucisă în Grecia Foto: captură Antena 3

Ies la iveală informaţii terifiante despre o posibilă reţea de traficanţi de carne vie din zona Caracalului. Un bărbat a povestit cum şi-a pierdut fiica în urmă cu 20 ani. S-a luptat în van cu autorităţile la acea vreme, iar după 15 ani de căutări, dosarul de dispariţie al fiicei sale a fost clasat.

O altă fată care a avut şansa să scape din mâinile traficanţilor o cunoscuse pe Geanina. Veştile erau cumplite.

La doi ani de la răpire, fata a fost ucisă în Grecia de traficanţi.

„În 1999 fata mea a fost vândută din curtea prietenului ei. L-am dus la Poliție și cu martori care au văzut toată scena. Fiica mea a fost legată de mâini și urcată în mașină. Cazul a fost prescris. Ultima dată a fost reperată în Milano. Nu trebuia să fiu informat și eu? O altă fată răpită care a reușit să scape a declarat că a asistat când a fost omorâtă fata mea, că nu a vrut să se prostitueze. Din Italia au fost duse în Grecia și acolo a fost omorâtă fiica mea.

Eu nu cred că fetele astea sunt moarte (Mihaela Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - cele două fete dispărute în Caracal). E punctul meu de vedere”, a spus bărbatul.

Citiți și:

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

Gheorghe Dincă, plecat la Craiova cu mașina de ocazie în ziua dispariției Alexandrei

Noi imagini în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost văzut în mall

Parteneri
sati
x close