Antena 3 CNN Actualitate Șefa DSP, despre Emy, dansatoarea maneliștilor: A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract

Șefa DSP, despre Emy, dansatoarea maneliștilor: A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract

Şefa DSP București, Oana Nicolescu, a declarat că Emy dansatoarea, candidata pentru un post de inspector de specialitate debutant în instituţia lor, a câștigat concursul, dar nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

Șefa DSP, despre Emy, dansatoarea maneliștilor: A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract
Sursa foto: Florescu Maria Emylia/Facebook
de Milena Niță    |    21 Noi 2020   •   08:20

DSP: A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP niciun contract

"Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.

Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare", a spus Oana Nicolescu, potrivit digi24.ro.

Pe numele său adevărat, Maria Emylia Florescu, dansatoarea maneliştilor urmează să ocupe funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București. 

Dansatoarea Emy i-a înfrânt pe ceilalţi 10 contracandidați ai săi

Totul a început pe 6 noiembrie, când Direcția de Sănătate Publică (DSP) a postat un anunț de angajare fără concurs pe perioadă determinată pentru mai mulţi medici și un post de inspector de specialitate debutant, iar apoi a fost ales cine trebuie, potrivit national.ro. 

La interviul din 13 noiembrie, s-a prezentat şi dansatoarea Maria Emylia Florescu, care i-a înfrânt pe ceilalţi 10 contracandidați şi a obținut un punctaj de 93,33, mai mult decât un medic stomatolog.

Câţi bani va câştiga dansatoarea maneliştilor 

Un inspector de specialitate debutant de la DSP are un salariu de 5.416 lei, iar la aceste venituri se adaugă și un spor de 30% pe care guvernul l-a instituit pe perioada stării de alertă. 

×
Subiecte în articol: Maria Emylia Florescu Emy dansatoarea dsp
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close