Antena 3 CNN Actualitate DSP face plângere penală împotriva falsului medic și a angajatelor care i-au dat codul de parafă

DSP face plângere penală împotriva falsului medic și a angajatelor care i-au dat codul de parafă

DSP face plângere penală împotriva falsului medic și a angajatelor care i-au dat codul de parafă
06 Feb 2019   •   20:23

Direcția de Sănătate Publică, care i-a dat cod de parafă lui Matteo Politi, falsul medic chirurg, face plângere penală atât împotriva pretinsului medic, cât și a angajatelor care au dat respectivul cod.

Gabriela Angheloiu, fost director DSP, a vorbit despre documentul în baza căruia a fost dat codul de parafă în cazul falsului medic Matteo Politi. Gabriela Angheloiu susține că cineva a semnat în locul său pe acel document.

„Am fost disrectorul DSP. Funcția mea era de direcotor general. În perioada 22-23, eu am avut o dispoziție, nefiind în instituție. În perioada 22-23, la conducere se afla directorul executiv adjunct la acea perioadă, deci nu este semnătura mea.

Am primit o solicitare de la acest doctor în care susținea recunoașterea studiilor efectuate în afară, de la Ministerul Sănătății, sub semnătura mea, dumnealui a primit negație. Documentele nu erau complete, nu erau conforme.

Nu am știut că a făcut așa ceva. Sunt foarte multe coduri de parafă care se eliberează anual. Nu pot să îmi imaginez ce s-a întâmplat și ce blocaj a putut să aibă această persoană. Vă pot da numele funcționarului, Dana Deatcu. Ea este funcționarul, care din milă... Eu sunt extrem de afectată, pentru că imaginea numelui meu este afectată. Nu pot să fiu tâtâtă într-o astfel de mizerie, fără să fi greșit”, a spus Gabriela Angheloiu, fost director DSP, pentru Antena 3. 

Citește și: Document exploziv în scandalul falsului medic. Semnătură misterioasă pe certificatul în baza căruia Politi a primit cod de parafă

Citiți și: Primele imagini cu falsul chirurg, după ce a fost adus la audieri. Explicațiile Poliției

×
Subiecte în articol: 100 de minute matteo politi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close