Antena 3 CNN Actualitate BOR, revoltată după declarațiile Duhovnicului Teodosie Paraschiv: ”Vor să reducă populația prin vaccinare! Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort”

BOR, revoltată după declarațiile Duhovnicului Teodosie Paraschiv: ”Vor să reducă populația prin vaccinare! Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort”

Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, susține că scopul vaccinării este acela de a modifica ADN-ul uman, astfel încât să ne putem conecta la rețeaua 5G, iar cei care se vaccinează își semnează condamnarea la moarte. ”Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin!”.

BOR, revoltată după declarațiile Duhovnicului Teodosie Paraschiv: ”Vor să reducă populația prin vaccinare! Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort”
Sursa foto: reporteris.ro
de Laura Dinu    |    26 Oct 2021   •   12:40

„Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aici? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (...).

„Problema este că aceste civilizații extraterestre sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material. Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi.

Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”., spune duhovnicul, potrivit reporteris.ro.

Reacția Bisericii Ortodoxe Române: ”Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde”

”„Asemenea mesaje razna la realitate, toxice pentru organismul comunitar confruntat acum cu efectele tragice ale antivaccinismului alimentat de conspiraționism apocaliptic și esențialmente anticreștine, compromit grav nu doar persoanele care le debitează iresponsabil, ci și pe cei ce le răspândesc în diverse medii.  

Biserica dezavuează ferm aceste mesaje absurde care nu au nicio legătură cu realismul autentic creștin, cu iubirea de semeni, ci doar cu sfidarea unei realități imediate îmbibate de suferință și moarte”, transmite purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu.

×
Subiecte în articol: duhovnic Teodosie Paraschiv
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close