Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Dragomir A FOST REŢINUT, în dosarul în care Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro

Dumitru Dragomir A FOST REŢINUT, în dosarul în care Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro

Dumitru Dragomir A FOST REŢINUT, în dosarul în care Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Apr 2014   •   14:25
UPDATE 14.20- Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fost reţinut de procurorii bucureşteni, luni, în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

UPDATE-
Liga Profesionistă de Fotbal a fost prejudiciată cu trei milioane de euro la vânzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzacţiei, în condiţiile în care, în realitate, aceasta s-a făcut prin negociere directă, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii precizează, astfel, că în acest dosar s-a început urmărirea penală pentru delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani.

UPDATE-
 Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, şi alte şase persoane au fost aduse, luni, la Poliţia Capitalei, pentru audieri în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Toţi cei şapte au fost ridicaţi şi aduşi la Poliţie în baza mandatelor emise în acest dosar.


Acţiunea vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, una dintre percheziţii are loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Percheziţiile sunt făcute de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Citeşte şi:

Omul Ioanei Băsescu, abonat la banii LPF






×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close