Antena 3 CNN Actualitate După moartea baschetbalistului Chauncey Hardy, Spitalul din Giurgiu va avea computer tomograf

După moartea baschetbalistului Chauncey Hardy, Spitalul din Giurgiu va avea computer tomograf

După moartea baschetbalistului Chauncey Hardy, Spitalul din Giurgiu va avea computer tomograf
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Oct 2011   •   23:25

Spitalul Judeţean Giurgiu - locul unde a fost internat prima dată baschetbalistul american Chauncey Hardy, înainte de a muri - va fi dotat cu computer tomograf (CT) până la sfârşitul acestui an, a declarat managerul unităţii medicale, dr. Mihai Petre, la Antena 3.

"Vom avea până la sfârşitul anului computer tomograf şi aparat de rezonanţă magneto-nucleară, datorită Consiliului Judeţean care ne-a preluat", a spus managerul Spitalul Judeţean Giurgiu, dr. Mihai Petre, luni seară, la emiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Medicul a ţinut să precizeze să până acum a făcut numeroase cereri pentru obţinerea unui astfel de aparat de la Ministerul Sănătăţii.

"Eu am făcut scris de nenumărate ori la Ministerul Sănătăţii, pentru că este un aparat de înaltă performanţă şi nu se poate cumpăra cu banii spitalului, se cumpără de către MS. Am cerut poate de 15 ori acest lucru", a mai adăugat Petre.

Citeşte şi Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american.

 
Get Adobe Flash player×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close