Antena 3 CNN Actualitate Educație 1000 de premii digitale pentru elevi și profesori

1000 de premii digitale pentru elevi și profesori

În această vară, elevii și profesorii au acces gratuit la un curs online de limba engleză, care îi ajută să își exerseze și să își perfecționeze cunoștințele de gramatică.

1000 de premii digitale pentru elevi și profesori
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2020   •   17:10

Aceștia sunt provocați la o aventură online de învățare a limbii engleze, Inspired Schools, un concurs la care pot câștiga unul din cele 1.000 de premii digitale, oferite de National Geographic Learning și partenerii săi din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Centrul de Carte Fischer International.

Atât elevii cât și profesorii trebuie să se înscrie online, pe Site-ul Fundației Dan Voiculescu sau pe cartiengleza.ro și să răspundă la o întrebare, care se referă la experiența personală, digitală, pe care au avut-o în timpul în care școala s-a desfășurat online.

Vor fi acordate 1000 de coduri de acces online gratuite pentru Grammar Explorer, o serie National Geographic Learning care stimulează gândirea critică și dezvoltă cunoștințele de limba engleză. Până pe data de 5 august, în fiecare săptămână vor fi premiați câte 100 de elevi și 5 profesori.

Concursul se desfășoară în perioada 6 iulie – 5 august 2020.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close