Antena 3 CNN Actualitate Educație 700 de copii beneficiază de cursuri gratuite de limba engleză

700 de copii beneficiază de cursuri gratuite de limba engleză

700 de copii din întreaga țară și din diaspora participă, în timpul verii, la cursurile gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

700 de copii beneficiază de cursuri gratuite de limba engleză
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2020   •   15:40

Cursurile sunt susținute de profesori cu experiență în domeniul predării limbii engleze, valorificând competențele conversaționale ale tinerilor participanți.

Cursurile se desfășoară on-line în grupe de maxim 20 de elevi, structurați după criterii de vârstă și nivel de cunoștințe.

În cadrul acestor cursuri participanții învață să se exprime fluent în limba engleză utilizând tehnici de storytelling, studiind discursuri Ted și interacționând cu ceilalți copii.

Aceste cursuri fac parte din programul de vară al fundației și au rolul de a încuraja implicarea în activități educative, a copiilor afectați de restricțiile impuse de pandemia de Coronavirus.

“Aceste cursuri au pe lângă caracterul educativ și unul de socializare și ne dorim să ajungă la cât mai mulți copii care s-au simțit izolați în aceasta perioadă grea prin care trecem cu toții.” – Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză FDVDR

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează de peste 13 ani, activități educative gratuite pentru copiii din întreaga țară.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close