Antena 3 CNN Actualitate Educație Acuzaţii de fraudă la examenul pentru postul de director de la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Bucureşti

Acuzaţii de fraudă la examenul pentru postul de director de la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Bucureşti

Acuzaţii de fraudă la examenul pentru postul de director la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Bucureşti, astăzi, după ce chiar un membru al comisiei de evaluare a sunat la 112.

Acuzaţii de fraudă la examenul pentru postul de director de la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Bucureşti
Sursa foto: Google Maps
de Alin Tarnovschi    |    08 Dec 2021   •   18:11

Tudor Dobrescu, membru al comisiei de evaluare în proba de interviu pentru postul de director la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din Bucureşti, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a chemat Poliţia, acuzând o tenativă de fraudă la examen.

Astăzi, în ultima zi în care se mai putea da concursul, comisia de evaluare s-a reunit, din nou, pentru probele de interviu ale candidaţilor, după mai multe amânări, notează edupedu.ro.

Totul după ce o candidată, deja intervievată şi care a picat examenul, s-a prezentat, din nou, la proba de interviu.

Tudor Dobrescu a explicat că a semnalat nereguli în cadrul concursului, după ce au existat anumite presiuni pentru ca o candidată la funcţia de director la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, care a fost deja intervievată şi notată cu o notă insuficientă pentru a trece examenul, să se prezinte din nou la proba de interviu.

Astăzi, după ce comisia s-a reunit pentru probele de interviu ale candidaţilor, respectiva candidată ar fi revenit, motiv pentru care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close