Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU 2018 SĂLAJ. Repartizarea computerizată în liceele din SĂLAJ

ADMITERE LICEU 2018 SĂLAJ. Repartizarea computerizată în liceele din SĂLAJ

ADMITERE LICEU 2018 SĂLAJ. Repartizarea computerizată în liceele din SĂLAJ
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   09:22

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc luni.

ADMITERE LICEU SĂLAJ.Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU SĂLAJ. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
Accident teribil în Ialomiţa! Autocar plin cu pasageri, răsturnat în şanţ
x close