Antena 3 CNN Actualitate Educație Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din România

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din România

Un număr de 4.875 de locuri la buget destinate absolvenților de liceu vor fi scoase la concurs de către Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, pentru anul universitar 2020-2021.

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din România
Sursa foto: Pixabay
10 Iun 2020   •   22:50

De asemenea, vor fi și peste 10.000 de locuri la taxă și 2.550 de locuri pentru învățământ la distanță și învățământ cu frecvență redusă.

În privința programului de master, UBB scoate la concurs 3.500 de locuri la buget și 6.158 de locuri la taxă.

Admiterea se va desfășura online anul acesta, având în vedere situația creată de pandemie de coronavirus. Perioada de admitere va avea loc între 9 și 30 iulie 2020., iar mai multe despre perioada de înscrieri și probele de concurs puteți găsi pe admitere.ubbcluj.ro/ro/.

UBB a anunțat noi specializări la licență: Facultatea de Studii Europene - Specializarea Diplomaţie în afaceri, respectiv la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării - Specializarea Studii de conflict.

Și la master se anunță noutăți în privința specializărilor: Marketing digital (limba maghiară), oferit de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Management şi antreprenoriat cultural, în cadrul Facultăţii Teatru şi Film, Managementul dezastrelor,  propus de Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, respectiv Analiza spaţială şi organizarea teritorială/Spatial Analysis and Teritorial Organization (limba engleză), program oferit de Facultatea de Geografie.

×
Subiecte în articol: Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close