Antena 3 Actualitate Educație Anunţ important pentru cei care se înscriu la facultate! Decizia luată de Universitatea din Bucureşti

Anunţ important pentru cei care se înscriu la facultate! Decizia luată de Universitatea din Bucureşti

de S.T.    |    16 Iun 2017   •   16:41
Anunţ important pentru cei care se înscriu la facultate! Decizia luată de Universitatea din Bucureşti

Universitatea din Bucureşti va asigura cazare gratuită, în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopţi, candidaţilor la admiterea din această vară, informează un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Cazarea se va realiza la administraţia căminelor, în baza legitimaţiei de concurs şi a actului de identitate.

Potrivit sursei citate, înscrierile la facultăţile Universităţii din Bucureşti se vor face în perioada 6 - 25 iulie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 29 iulie.

Anul acesta, candidaţii la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăţilor Universităţii din Bucureşti, candidaţii Facultăţii de Ştiinţe Politice bucurându-se de o facilitate suplimentară, posibilitatea de a se înscrie online (www.fspub.unibuc.ro/admitere).

La admiterea 2017, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu, licenţă şi masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close