Antena 3 CNN Actualitate Educație BAREM CORECTARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ. Anunț de ultimă oră al inspectorilor școlari

BAREM CORECTARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ. Anunț de ultimă oră al inspectorilor școlari

BAREM CORECTARE MATEMATICĂ EVALUAREA NAȚIONALĂ. Anunț de ultimă oră al inspectorilor școlari
20 Iun 2019   •   15:23

Aproape 150 de elevi din judeţul Teleorman au absentat, joi, la proba la matematică a examenului de Evaluare Naţională, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Teleorman, Oana Stoicescu. 

VEZI AICI BAREMUL DE CORECTARE LA MATEMATICĂ

Din cei 2.376 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din judeţ înscrişi pentru a susţine Evaluarea Naţională, la examenul la matematică au fost prezenţi 2.234, numărul elevilor absenţi la această probă fiind de 142. 

Potrivit aceleiaşi surse, la prima probă a Evaluării Naţionale, cea la Limba şi literatura română, desfăşurată pe 18 iunie, la nivelul judeţului Teleorman au fost prezenţi în sălile de examen 2.238 de elevi, iar 138 au absentat. 

În cele 92 de centre de examinare din judeţul Teleorman, Evaluarea Naţională s-a desfăşurat fără incidente şi niciun elev nu a fost eliminat. 

Primele rezultate ale Evaluării Naţionale vor fi afişate pe data de 25 iunie şi, în aceeaşi zi, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii. Rezultatelor finale se vor afişa pe 29 iunie, iar repartizarea computerizată la liceu va avea loc pe 12 iulie. 

Pentru anul şcolar 2019-2020, în liceele din judeţul Teleorman sunt disponibile 2.604 locuri în clasa a IX-a.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close