Antena 3 CNN Actualitate Educație BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Cum trebuiau rezolvate subiectele

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Cum trebuiau rezolvate subiectele

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Cum trebuiau rezolvate subiectele
14 Mai 2019   •   10:30

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a va începe marţi cu proba la limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Iată ce subiecte au căzut la limba română scris. 

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A.  Miercuri elevii de clasa a IV-a vor susţine proba la matematică, iar cei din partea minorităţilor naţionale vor participa joi proba la limba maternă.

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A.  Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai - Matematică şi Ştiinţele naturii.

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar.

BAREM DE CORECTARE LIMBA ROMÂNĂ CLASA A IV-A. Rezultatele evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin. A

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close