Antena 3 Actualitate Educație A fost publicată broșura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi dual pentru anul şcolar 2022-2023

A fost publicată broșura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi dual pentru anul şcolar 2022-2023

de Claudia Popovici    |    18 Mai 2022   •   19:02
A fost publicată broșura de admitere în învăţământul liceal, profesional de stat şi dual pentru anul şcolar 2022-2023
Sursa foto: Hepta

Broşura de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2022-2023, în Capitală, a fost publicată, miercuri, pe site-ul Inspectoratului Școlar al municipiului București (IȘMB).

Elevii și părinții pot folosi broșura de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual pentru anul şcolar 2022-2023.

Absolvenții clasei a VIII-a pot folosi documentul pentru a se orienta și pentru a se decide unde vor urma cursurile din clasa a IX-a, potrivit IŞMB.

„Broșura cuprinde informații legate de admiterea în învăţământul liceal, învăţământul profesional de stat şi învăţământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a”, transmite IȘMB.

Această broșură este editată de Inspectoratul Școlar al Municipiului București prin Comisia de Admitere a Municipiului București și distribuită gratuit tuturor absolvenților clasei a VIII-a din anul școlar 2021-2022.

Pe lângă versiunea tipărită a revistei, versiunea electronică a acesteia se poate descărca AICI.

×
Subiecte în articol: admitere la liceu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close