Antena 3 CNN Actualitate Educație "Am avut un pariu cu cineva şi de aia am venit". Cel mai sincer profesor de la examenul de titularizare 2023

"Am avut un pariu cu cineva şi de aia am venit". Cel mai sincer profesor de la examenul de titularizare 2023

Cel mai sincer profesor de la examenul de Titularizare 2023 a recunoscut, în faţa reporterilor, că a venit să susţină examenul pentru că a pus un pariu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2023   •   13:54

Record de cadre didactice la examenul de titularizare. Anul acesta, peste 32.000 de educatori, învăţători şi profesori se luptă pe cele aproape 7.000 de locuri disponibile.

Pentru a putea ocupa un post pe perioadă nederminată, aceştia trebuie să obţină cel puţin nota 7. În anii precedenţi, nici măcar jumătate dintre candidaţi nu au reuşit această performanţă. Nici acum mulţi nu s-au descurcat prea bine.

Nemulţumiţi de salarii, chiar dacă au fost recent majorate, peste 5.700 de absolvenţi din actuala promoţie vor totuşi să lucreze în învăţământ. Anul acesta, la examenul de titularizare s-au înscris cei mai mulţi tineri din ultimii 13 ani.

În timp ce unora le-a lipsit pregătirea, alţii n-au avut nici măcar dorinţa de a promova examenul.

"Am scris câteva litere. Nici nu m-a interesat să pic pe subiect. Am venit doar să dau, că aveam un pariu cu cineva şi nu aveam voie să ies decât după două ore şi jumătate. Aş fi ieşit după 10 minute", a explicat cel mai sincer profesor care a participat la examenul de Titularizare 2023.

Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afişate pe 26 iulie, când va avea loc şi repartizarea cadrelor didactice.

×
Subiecte în articol: Titularizare 2023 profesor
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close