Antena 3 CNN Actualitate Educație Concurs online de cultură generală pentru elevi

Concurs online de cultură generală pentru elevi

Elevii din toată țara pot susține, începând de astăzi, Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL ONLINE”.

Concurs online de cultură generală pentru elevi
13 Apr 2020   •   17:26

Acesta este organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și poate fi susținut pe platforma online, disponibilă pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

La acest concurs vor putea participa, în premieră, elevi din toată țara, până acum acesta desfășurându-se în cadrul unităților de învățământ. Înscrierea la concurs se realizează individual, prin completarea unui formular de înregistrare.

Concursul este gratuit și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Este un bun prilej ca elevii să își testeze cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, capacitatea de concentrare, capacitatea intelectuală și creativitatea.

Cei mai buni vor primi și premii, acestea constând în cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Înscrierile se pot face pe toată perioada desfășurării concursului, respectiv 13 aprilie – 12 iunie 2020.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close