Antena 3 CNN Actualitate Educație "Conferința Anuală Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT. Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a

"Conferința Anuală Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT. Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a

"Conferința Anuală Fischer International”. Un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT. Au început înscrierile pentru Ediția a XI-a
11 Iul 2018   •   13:30

Astăzi au început înscrierile pentru ediția a XI-a a ”Conferinței Anuale Fischer International” pentru profesorii de limba engleză și alți profesioniști din domeniul ELT (English Language Teaching), care se va desășura în perioada 31 august – 1 septembrie, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Evenimentul este dedicat profesorilor și profesioniștilor din domeniul ELT și se bucură de o largă și semnificativă participare internațională. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august 2018.

Conferința Fischer International 2018 oferă participanților acces la informație de specialitate și șansa de a dezbate, alături de colegi din țară și de speakeri internaționali, cele mai importante tendințe și noutăți din domeniul educației și al limbii engleze. Participanții vor avea prilejul să interacționeze, să socializeze, să facă schimb de experiență și să își îmbogățească bagajul informațional.

Conferința, organizată înca din primul an al înființării companiei, a devenit, de-a lungul timpului, un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT. Activitățile care se desfășoară la Conferințele Fischer International reprezintă unul dintre cele mai prielnice cadre, pentru întâlnirile dintre reprezentanți ai editurilor de profil, traineri internaționali și sute de profesori de limba engleză din România, interesați de pregatirea continuă în domeniul lor de activitate.

Fischer International susține formarea continuă și se dedică în totalitate celor implicați în predarea și învățarea limbii engleze, punând la dispoziția acestora cea mai mare varietate de materiale didactice. La cea de-a XI-a ediție a conferinței, vă invităm să dăm startul unui nou an școlar, alături de nume celebre din galeria speakerilor internaționali și locali, autorilor de cărți pentru învățarea limbii engleze și a producătorilor de materiale didactice.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close