Antena 3 CNN Actualitate Educație CONTESTAȚIE la notele de la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Tot ce trebuie să știi despre contestații! Cum se face, când și unde se depune contestația

CONTESTAȚIE la notele de la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Tot ce trebuie să știi despre contestații! Cum se face, când și unde se depune contestația

CONTESTAȚIE la notele de la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Tot ce trebuie să știi despre contestații! Cum se face, când și unde se depune contestația
de S.T.    |    19 Iun 2018   •   14:00

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Rezultatele la sesiunea 2018 a Evaluării Naţionale au fost publicate marţi pe site-ul www.evaluare.edu.ro.

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, tot marţi, între orele 14.00 şi 19.00, se vor putea depune contestaţii.

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. În Bucureşti, 53 de absolvenţi de gimnaziu au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. În Capitală, au fost înscrişi 13.780 de absolvenţi de clasa a VIII-a pentru a susţine acest examen.

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. La nivel naţional, la sesiunea din acest an s-au înscris peste 150.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a.

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate sâmbătă.

CONTESTAȚIE EVALUARE NAȚIONALĂ. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

 

 

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

 

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Descarcă de AICI cererea pentru contestaţii la EVALUARE NAȚIONALĂ 2018

 

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia.

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei.

Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

REZULTATELE pe fiecare JUDEȚ:

 

 

CONTESTAȚIE EVALUARE NAŢIONALĂ 2018. Calendar Evaluare Naţională 2018
 

19 iunie 2018: Depunerea contestaţiilor (orele 14:00 – 19:00)

20-22 iunie 2018: Soluţionarea contestaţiilor

23 iunie 2018: Afişarea rezultatelor finale ale examenului de evaluare naţională 2018 după soluţionarea contestaţiilor

×
Subiecte în articol: evaluare Evaluare naţională contestatie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close