Antena 3 CNN Actualitate Educație Cursuri de bune maniere și etichetă pentru copii

Cursuri de bune maniere și etichetă pentru copii

Cursuri de bune maniere și etichetă pentru copii
Sursa foto: foto- captură Antena 3
28 Noi 2018   •   10:11

În unele țări civilizate, bunele maniere sunt studiate de către elevi, la şcoală. Uitate şi neînţelese de la o generaţie la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noştri, bunele maniere par dificil de aplicat "ca la carte" în zilele noastre. Ne demonstrează însă contrariul copiii care au participat la cursul de bune maniere organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu PlaYouth România.

Entuziasmaţi, relaxați și plini de energie, aşa au început cei nouă copiii cursul de bune maniere. Aici au învățat primele noțiuni de protocol și etichetă și, cel mai important, cum să le pună în practică.

Cursul de bune maniere îi ajută pe copii să își dezvolte abilităţile sociale într-un mod elegant. De asemenea, capătă încredere în ei, au o atitudine calmă şi descoperă ce înseamnă integritatea şi leadership-ul. Lecţiile le oferă deprinderi care îi vor ajuta toată viaţa

Începând cu această toamnă, cursul de bune maniere din cadrul "CLUBULUI DE EXCELENȚĂ" al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a devenit unul dintre cele mai căutate cursuri. Copiii adoră să participe, iar părinții sunt primii care văd rezultatele.

×
Subiecte în articol: cursuri eticheta copii
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close