Antena 3 CNN Actualitate Educație Modalitatea perfectă pentru copilul tău să învețe și să se dezvolte. Cursurile sunt gratuite

Modalitatea perfectă pentru copilul tău să învețe și să se dezvolte. Cursurile sunt gratuite

Fundația Dan Voiculescu a dat startul pentru formarea unor grupe noi de copii și tineri, care doresc să participe la cursurile Clubului de Excelență.

Modalitatea perfectă pentru copilul tău să învețe și să se dezvolte. Cursurile sunt gratuite
Sursa foto: Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2021   •   19:40

 Vor avea loc înscrieri pentru o serie de cursuri gratuite, care se vor desfășura pe module și care urmează să se încheie în luna decembrie.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Ca și anul trecut, cursurile vor avea loc online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Astronomia, aritmetica mentală, biologia, gastronomia moleculară, limba greacă, sunt doar câteva dintre cursurile care se vor desfășura, în noul an educațional, la Școala FDVDR.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine, copiii putând opta pentru cursuri de limba greacă.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITC Edustem, Playouth România, Brainy Kids Center – LNPE, Știință cu Sare și piper, Asociația Interculturală Romano-Elenă ”DACIA”, Școala Internațională de Limba Română ”DACIA” din Atena, Fischer International, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile au loc în perioada 6-26 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close